12. marraskuuta 2010
Pähkinäbanaanikakku
100 g margariinia
3 dl (reilun kaupan) sokeria
2 (luomu)kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl neilikkaa
1/2 tl kardemummaa
1/2 tl inkivääriä
1 tl kanelia
1 dl hasselpähkinärouhetta
2 banaania
1/2 dl appelsiinimehua
1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon koko ajan vatkaten.
2. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, mausteet ja hasselpähkinärouhe. Lisää jauhoseos munavaahtoon.
3. Soseuta banaanit haarukalla. Lisää banaanit ja appelsiinimehu taikinaan.
4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
5. Paista uunin keskiritilätasolla 150 asteessa noin tunnin ajan kunnes se on kypsä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti