9. helmikuuta 2011

Hunajapomelo ja kuinka se syödään

Ostetaan kaupasta iso hunajapomelo.
Tämä pomelo maksoi noin 1,30 €/kg.

Painoa pitää olla vähintään 1,5 kiloa.

Kuori leikataan veitsellä pois, ja kuorta on paksusti.

Hedelmä lohkotaan appelsiinin tai greipin tapaan...

... ja hedelmäliha riivitään irti lohkoista.

Yhdestä isosta hunajapomelosta riittää mahan tilavuudesta johtuen kahdelle tai kolmelle henkilölle. Ja jotain voi jäädä vielä seuraavaksikin päiväksi.

4 kommenttia:

Mimmiliinukka kirjoitti...

Toi on hyvää kun sattuu kunnollinen eikä semmonen kuiva kapelo... ;D

Aikku kirjoitti...

Mimmi: Näihin tulee himo. Mitäs sitten, kun kaupasta ei enää löydy yhtään pomeloa?

Virpi P. kirjoitti...

En ole pariin vuoteen muistanut koko pomeloa, vaikka se on tosiaan hyvää! Hei huomenna...

Aikku kirjoitti...

Katriina, mies on viime aikoina kunnostautunut ostamalla hieman eksoottisempia hedelmiä, kuten persimoneja. Netistä olen sitten katsonut, että mites niitä sitten syödään.