25. helmikuuta 2011

Piimäkakku

(ohje: Dansukker)

4 dl piimää
1,5 dl sokeria
2 dl tummaa siirappia
3 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1,5 tl soodaa
2 dl rusinoita
2 dl vehnäjauhoja
175 g margariinia

Sekoita piimä, sokeri ja siirappi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rusinat.
Lisää sulatettu rasva.

Kaada voideltuun isoon kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.



3 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Voin melkein tuntea kielelläni piimäkakun mausteisen maun: hyvää! Tekisipä mieli iltateetä ja viipaletta kakkua...

Tintsa kirjoitti...

Jaahans, uusi resepti kokeiltavaksi, kiitos Aikku :)

Aikku kirjoitti...

Katriina, jos asuisit lähempänä niin kutsuisin samantien iltateelle!

Tintsa, aina täytyy kokeilla uusia reseptejä. Piimäkakkuja olen tehnyt monella eri reseptillä, mutta tästä tykkään kovasti.