(ohje: Dansukker)
4 dl piimää
1,5 dl sokeria
2 dl tummaa siirappia
3 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1,5 tl soodaa
2 dl rusinoita
2 dl vehnäjauhoja
175 g margariinia
Sekoita piimä, sokeri ja siirappi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rusinat.
Lisää sulatettu rasva.
Kaada voideltuun isoon kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.
3 kommenttia:
Voin melkein tuntea kielelläni piimäkakun mausteisen maun: hyvää! Tekisipä mieli iltateetä ja viipaletta kakkua...
Jaahans, uusi resepti kokeiltavaksi, kiitos Aikku :)
Katriina, jos asuisit lähempänä niin kutsuisin samantien iltateelle!
Tintsa, aina täytyy kokeilla uusia reseptejä. Piimäkakkuja olen tehnyt monella eri reseptillä, mutta tästä tykkään kovasti.
Lähetä kommentti