18. maaliskuuta 2011

Aina löytyy Starbucks

Kuopukseni on varsinainen Starbucks-magneetti. Minne vaan mennäänkin, hän löytää aina tien lähimpään Starbucksiin. Englannin reissulla kävimme Gloucesterin ja Brysselin lentokentän Starbuckissa. Tästä on tullut jo meille oma perinne.

Hot Chocolate with Caramel Cream

Chocolate Velvet Cake

Cinnamon Swirl

7 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

No jukra, miksei täälläkin ole tällaista?! Hyvää kahvia on vieläkin vaikea saada, edes erikoiskahveista ei ole aina takeita.

Aikku kirjoitti...

Katriina, ja kahvila oli sisustettu julkiseksi olohuoneeksi. Ihmiset lukivat siellä kirjaa tai lehtiä, joku teki ristikoita. Me istuimme pehmeillä nojatuoleilla ja katsoimme ikkunasta kävelykadulla ohikulkevia ihmisiä. Ja kuuntelimme ihanaa brittienglannin sorinaa ympärillämme.

Unknown kirjoitti...

Heippa, luin tuolta Katriinan kommenteista että sulle oli iskenyt ilkeä iskias, niin minullekkin ja on nyt ollu neljä kuukautta. Miten sulla menee ja kauan kesti ja oliko mistään apua!?! Mulla säteilee kans jalkaan niin että mummot kävelee paremmin ja nopeammin kuin minä. Mulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut tätä ja turhauttaa niin pirusti kun ei mene pois:)

Mimmiliinukka kirjoitti...

Voi apua miten ihanan näköistä suklaakakkua... minä oon ihan koukussa noihin harvassa paikassa vaan on kunnollista....

Aikku kirjoitti...

Henrietta, mulla iskias on aikaisemmin antanut vain pikkumerkkejä, mutta nyt iski viime sunnuntaina oikein kunnolla. Istumisen jälkeen ei meinaa päästä liikkelle, mutta kuka sitä jaksaa kävelläkään koko aikaa...

Jos haluat jatkaa keskustelua iskiaksesta niin laita mulle postia arja.sarkkinen@gmail.com. Minustakin olisi kiva saada vähän vinkkejä. Voitaisiin vaihtaa kokemuksia.

Aikku kirjoitti...

Mimmi, kun on maistanut hyvää suklaakakkua, ei halua tyytyä sen jälkeen halpoihin kopioihin.

Tintsa kirjoitti...

New Yorkissa olen "Buksissa" juonut ihaninta kuumaa siideriä. Uh!