25. maaliskuuta 2011

Rusinaiset kaurakeksit

Jos pitää saada äkkiä jotain pientä hyvää, tee kaurakeksejä!


50 g margariinia
1 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
1 dl rusinoita

Lisää sulatetun rasvan joukkoon muut aineet.
Nosta pellille nokareita, jätä väliä vajaa 10 cm.
Paista 200 asteessa noin 5 - 6 minuuttia.
Anna jäähtyä ennen kuin irrotat keksit leivinpaperilta.



3 kommenttia:

mimmi kirjoitti...

Noi on kyl hyviä.... minä suklaahirmu kastan ne aina tummaan suklaaseen... ovat kyllä oikeita kaloripommeja...;D

Aikku kirjoitti...

Mimmi, ovat tosiaankin niin hyviä, ettei kannata tehdä kovin usein. Kokeilen seuraavaksi tuota suklaakuorrutusta. Nam.

Anonyymi kirjoitti...

Nam onpas hyvää, minä lisäsin omenapaloja ja rusinoita. Oikein maukkaita tuli, nams mums nams nams.