29. huhtikuuta 2011

Että sellainen rahkakakku tällä kertaa

Kun rahkakakku otetaan uunista, irtopohjavuoan reunoja ei kannata irroittaa heti. Kannattaa antaa kakun ensin jäähtyä.

Tiesinhän minä tämän, mutta...

3 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Se hävettää kaikkein eniten, että kokeneena ja muka kaiken tietävänä munaa jossakin ihan perusasiassa. Toisaalta kotiväelle voi aina vakuuttaa, että tämän kuuluukin olla tämännäköinen. Ainakin koira uskoo.

Pirkko kirjoitti...

Ensikertalaisena täällä kommentoin orkideajuttua. Se niissä on kurjaa, kun eivät oikein kuole pois kukittuaan, ja ainakaan minä en pysty niitä poiskaan heittämään. Koko talven olen katsellut neljää rumilusta miettien, miten pääsisin niistä eroon, ja juuri kun olin heittämässä koko konkkaronkan, heittäytyi yksi kukkimaan uudelleen.
Rahkakakku näyttää herkulliselta! Taidan kokeilla sitä virolaisesta luomurahkasta, jota löysin lähi-K-kaupastamme. Sekin on muuten niin hyvää, että syön sitä sellaisenaan suoraa purkista.

Aikku kirjoitti...

Katriina: mies lohdutti, ettei ulkonäkö vaikuta makuun. Aivan kuin en tietäisi. Epäonnistuminen kuitenkin kalvaa mieltäni.

Pirkko: tervetuloa! Itsekin pohdin, mitä tehdä "raadoille". Joskus vien ne takaterassille odottamaan parempia aikoja. Talvella huomaan niiden jäätyneen, nakkaan pois.

Luomurahka kuullostaa hyvältä, mutta ilmeisen laktoosiselta. Meillä on käytettävä laktoosittomia tuotteita, jotka muuten ovat Ruotsissa paljon halvempia kuin Suomessa. Viimeksi tyhjensin Icamaxin rahka- ja jogurttihyllyn.