22. huhtikuuta 2011

Rahkakakku on pääsiäiskakku


Pohja:
200 g Divestivekeksejä
50 g sulatettua rasvaa

Täyte:
400 g rahkaa
300 g Creme Fraichea
1 muna
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl perunajauhoja

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.
Hienonna keksit ja lisää sulatettu rasva.
Painele keksi-rasvaseos irtopohjavuoan pohjalle.
Yhdistä täytteen ainekset ja vatkaa minuutin ajan, jotta saat täytteeseen kuohkeutta.
Kaada vuokaan.
Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Jäähdytä.

2 kommenttia:

Katriina, kirjoitti...

Huomaan heti kauniisti onnistuneen reunan, ei ole ollenkaan helppoa saada noin tasaista;) Rahkakakku tosiaan kuuluu pääsiäiseen ja on hyvää muulloinkin. Tuo on varmasti suosittua teillä tänään.

Aikku kirjoitti...

Katriina: tämä on uusi resepti, jota kokeilin ensimmäistä kertaa vaan ei viimeistä. Näyttäähän tuo kelvanneen; enää pari palaa jäljellä.