Tiikerikakku on tehty perinteisellä ohjeella, joka löytyy jokaisesta kaiken kattavasta keittokirjasta, mutta puolukkapiirakka on tehty Valion Kotiruokaa-lehden (3/2011) helpon marjapiirakan ohjeella. Korvasin juoksevan oivariinin rypsiöljyllä ja osan vehnäjauhoista kaurahiutaleilla.
Uunipannullinen marjapiirakkaa
4 dl piimää
4 dl sokeria
1,5 dl rypsiöljyä
5,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl leivinjauhetta
marjoja
Sekoita aineet ja kaada uunipannulle leivinpaperille.
Ripottele marjat päälle.
Paista 200 asteessa 20-25 min.
2 kommenttia:
Oi puolukkapiirakka on ihanaa vaniljajäätelön kans.....
Mimmi, maistuihan tuo ilman vaniljajäätelöäkin. Muka vähän "kevyempi" versio...
Lähetä kommentti